En moderne måde at tilføje et husnummer til dit udvendige

kunne vi bare ikke vente en anden dag med at dele denne utroligt seje husnummeridee, som vi identificerede centrum for et stykke tid tilbage (deraf julekransen):

Er det ikke en god måde at sikre, at dine gæster let kan finde vej til din dør? Vi tror, de er nødt til at have trykt store numre på computeren, skåret dem ud, tapet dem op på mursten, sporet dem med en blyant og udfyldt deres blyantkonturer med en smule to-skygger-parkerer-end end den -House maling. elsker det!

Selvom vi næppe synes, at vores mursten ranch er den ideelle pasform til denne fantastiske gade -nummer -applikation (på en eller anden måde en brownstone i centrum arbejder en heckova meget bedre til denne hofteidee), fik det virkelig os til at undre os over, hvordan I mennesker håndterer dit husnummer. Er det bare på din postkasse? Har du det over din dør, ved siden af din dør eller endda på din dør? Vi har set nogle gode hjem med husnumre på den forreste del af deres forreste trin (ikke den del, du går på, den del, der vender mod gaden) og endda nogle med en plak, der sidder fast i jorden i en have. Når det vedrører tallespillet, hvordan behandler I folk dit? Eventuelle husnummerjob, du søger at tage i den nærmeste fremtid? skål den numeriske snavs.
Vores yndlingsvideoer

For en anden stor DIY -husnummeridee, se, hvordan Lesley og Jeff føjede en til deres muntre gule hoveddør i dette hus, der styrter stillingen fra sidste år (P.S. De hilste for nylig et charmerende baby barn ind i deres charmerende hjem!).

Flere artikler fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post