Arthur Ericksons Filberg Home

Arthur Erickson var en løve af canadisk arkitektur. Fra midten af ​​1960’erne indtil sin død i 2009 var han berømt for at designe ikoniske offentlige bygninger som Torontos Roy Thomson Hall, UBC’s Museum of Anthropology såvel som den canadiske ambassade i Washington D.C. Brilliance, der hjalp til at introducere sin karriere – er til salg.

Den 2.000 kvadratmeter store, 6 millioner dollars flugt (bygget såvel som opkaldt til arvingen efter en træformue) har udsigt over Georgiens stræde i afsondret Comox, British Columbia, på østkysten på Vancouver Island. 2-soveværelset er en smuk blanding af moderne opfindsomhed i midten af ​​århundrede (massive væg-til-væg-vinduer) såvel som maodiske berøringer (indviklede gitterskærme) med et fjern nikk til Frank Lloyd Wright med sine stærke vandrette linjer.

Kombinationen af ​​materialer i hjemmet er elegant såvel som varm: terrazzo gulve, lyserøde granitvægge samt gul cedertræ. Den skinnende, enorme pejs er især herlig med sin polerede messingfinish. Den helt åbne ildsted er ligeledes temmelig cool.

I et 1961 -problem med Canadian Houses -magasinet blev hjemmet hyldet som det “det mest vidunderlige hjem i Canada”, som er blevet bemærket gennem årene af publikationer som The Globe & Mail, Canadian Designer såvel som New York Gange. Det er ligeledes vundet adskillige priser, herunder et 2002 Architectural Institute of British Columbia Award, der overholder en omfattende, upåklagelig renovering. Interessen er forståelig. Mange af funktionerne – såsom det omhyggeligt bølgende loft såvel som det lange, tynde ovenlysvindue på ovenstående ovennævnte – er unikke såvel som arkitektonisk opfindsomme.

For mere info om huset, kontakt Sothebys verdensomspændende ejendom.

Fotokreditter: 1-4. Sothebys verdensomspændende ejendom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post