6 Hemmeligheder til at mestre fransk landstil

Fransk landstil handler om at finde den ideelle blanding af rustik og chic. Noëlle Duck fanger ekspert fransk landstil i sin bog A Home in Provence, der indeholder det inspirerende interiør, haver og dekorative kunst traditioner i det landlige Frankrig. Hvis du gerne vil dekorere med en smag af Provence, skal du klikke igennem for at lære, hvordan du kan skabe udseendet i dit eget hjem og have.

Historisk set blev indvendige vægge i det sydlige Frankrig ofte malet med distemper, en tidlig form for hvidvask, som kunne tones i masser af farver. Selvom Distemper er faldet ud af stil, kan du overveje at male et værelse i Azure, en himmelblå provencalsk nuance.

Du kan ikke få meget mere fransk land end terra cotta -fliser. Tilgængelig i masser af former og patinas inklusive klassiske hexagonale eller glaserede firkanter, kan fajancefliser bruges i både væg- og gulvapplikationer. For klassisk provencalsk stil, prøv et sofistikeret checkerboard-gulv i mat-glaseret sort-hvide fliser, som denne, i et køkken eller morgenmadskrog.

Lær hvordan du kan DIY -checkerboardgulve med maling.

Disse tekstiler har ofte mønstre af stiliserede blomster, urter, olivengrene, små frugter og bier. I livlige iterationer vises et trykt stof normalt på den øverste overflade med et almindeligt stof på undersiden. Men hvis farve og mønster ikke er din ting, skal du vælge grundlæggende og fantastisk. Hvide percale -dyner som denne boutis er omhyggeligt håndlavede ved hjælp af den franske teknik til at “fylde” i kombination med quiltning.

For århundreder siden i Provence blev der lavet primitive fajancefartøjer af funktionelle grunde: at opbevare, lave mad og servere mad. I dag er farverige keramik synonymt med sydlig fransk stil. Afslappede, men alligevel elegante, glaserede terra cotta -skåle, krukker, plader, kanner, terriner og kander er gode muligheder.

Udendørs ophold er vigtig i Provence. Huse har normalt et overgangsrum mellem det meget mere private interiør og haven. Gå ind i terrassen, en udendørs sommerstue, der ofte er brolagt med terra cotta eller stenfliser eller brostensbelagte. Løb din med et grundlæggende bistrobord og stole, en hængekøje, en bænk eller loungestole.

For smuk fransk landstil i haven skal du vokse Wisteria over en pergola for at levere skygge fra sommersolen. Pergolaer kan også tages tag med sukkerrørsscreening for at filtrere lys, men er endda meget smukkere (og romantisk), når de er dækket med den duftende klatrestrøm.

Se 15 pergolaer for at inspirere dit udendørs rum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post