Et mørkt landhus får en charmerende fransk makeover

, da vi Jull, ejer af Prince Edward County Shop French Country, allerførste øjne på denne brune bungalow, var selve hjemmet i dårlig stand, men boligejendommen (en Acre jord med modne træer) såvel som omkostningsmærke tilbød hende. ”Med en fuld tarm såvel som noget arbejde på haven, kan jeg virkelig se mig selv være glad her,” siger hun. Efter næsten fem måneder renovering såvel som omindretning af det 1.100 kvadratmeter store område i hendes signatur Paris-meets-Provence-stil, føles den tidligere frumpy bungalow nu frisk såvel som kvintessentielt VI. Klik med for at se den bemærkelsesværdige før-og-efter-transformation!

Hjemmets originale brun-på-brune udvendige filt følte trist såvel som dateret, men vinylbeklædningen var i anstændig form, så snarere end at udskifte den, gav vi det et ganske spin med et lag mørkegrå maling og sprød hvid trim. Nye vinduer, der er indrammet i hvidt, hjalp ligeledes med at lysne tingene op, mens metalltaget giver 80’erne Bungalow moderne kant.

”At tænde en afslutning føles Zen,” indrømmer VI, men stuen’s gamle off-center pejs var ikke i form af regningen. I stedet valgte VI en ny pejs omgivet af beton fra gulv til loft. ”Jeg kan godt lide dens afslappede følelse såvel som farve,” siger hun. Et kilim tæppe såvel som patchwork pouf opvarmes betonen såvel som malet alt det hvide.

Pastelopvask samt et maleri af en strandscene fra et antikt marked i Cannes vises kunstigt i et malet træskab i spisepladsen. Skabet var en af ​​de allerførste ting, som vi bragte over fra Europa, da hun åbnede sin oprindelige franske landbutik i Toronto i 1993. “Det rejste til så mange steder, at jeg ikke forstår, om det muligvis kan opretholde endnu et træk!” hun siger. Tabellen er toppet med en smedejerns lysekrone, håndlavet i Frankrig samt omgivet af rørbak såvel som kurvestole.

Fjernelse af tre vægge åbnede hjemmets primære opholdsstue. VI installerede derefter nyt ahornbundtræ overalt såvel som bragte hex backsplash -flisen lige så meget som loftet for at hjælpe med at definere køkkenområdet. Vintage isstue støtter, der er genoptaget i gråt læder ekko Caesarstone-tællere.

For at genoplive hjemmets back sunroom, vi satte nye screenede vinduer i, havde et betongulv hældt såvel som panelet loftet i malet træ. ”Jeg ønskede at gøre det så ganske som jeg kunne,” siger hun. Cascading-planter producerer en indbydende indendørs-udendørs stemning, mens det marokkanske loft vedhæng perforerede sider lader det kaste en vidunderlig glød om natten. ”Nu kan jeg godt lide at spise morgenmad lige her på en varm dag, eller stearinlys om sommeren. Du er ikke generet af noget eller nogen! ”

I det primære soveværelse havde VI en smal hall, der førte til badeværelset fjernet for at producere en stor ensuite, tilgængelig med en bevægelig stalddør. Små, høje vinduer blev ligeledes byttet til fordel for store bevægelige glasdøre, der åbner på bagdækket i både de primære såvel som gæstesoveværelser. De bløde grå vægge såvel som pulverblå armoire tilføjer rumets drømmethed.

Pastoralt tapet vises som en fresko såvel som ikke kommer i metoden til den bevægelige dør.

VI valgte en simpel sort, hvid såvel som lyserosa kombination til gæsteværelset. En fjeret lampeskærm fra Frankrig såvel som rufflet pude fra Italien blødgør rummet med høj kontrast. Hængende kunst ved siden af ​​spejlet, i stedet for centreret over sengen, føles frisk. Hårdttræet i begge soveværelser var i god form, så vi blev bare opdateret medVarm hvid maling.

Næsten hvad som helst i baghaven havde brug for opmærksomhed, så Vi indrullerede hjælp fra to regionale landskabsplejefirmaer, der holdt beplantningerne enkle med dekorative græs, hortensiaer såvel som buksbom. En afrundet stensti indrammer en planteseng samt trækker besøgende mod saltvandspuljen. ”Puljen kaldte mit navn såvel som det viser sig, at mine børnebørn er også,” siger VI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post