Backyard Update: At dyrke nogle miljøvenlige græsplæne

eons Back Vi garanterede, at du opdaterede billeder af den nye græs-tastiske baghave efter Craigslist-succeshistorien. Nå, græsplænen har til sidst taget en beslutning om at vokse, så i stedet for at sidde såvel som og vente kan vi offentliggøre disse billeder til dig.

Her er før- som var bedst til vores bryllup i baghaven, men Waaaay også meget arbejde med at vedligeholde:

Så vi satte en annonce til gratis buske såvel som grus på criagslist, såvel som det er det, vi var tilbage med:
Vores foretrukne videoer

Nu hvor græsplænen til sidst har udfyldt, har vi en vidåbne (og utroligt enkel at vedligeholde) græsplæne, der er bedst til Burger’s bugjagtekspeditioner:

Det er ikke præcist “frodigt”, men det kommer dertil, såvel som inden næste forår vil det være tættere end Jessica Simpson. Vores drøm ville være at have gigantiske springbræt, der fører fra gårdhaven (som du ser i forgrunden) til skoven bagpå (hvor vi har en sjov bit afslutte pit sammen med en hængekøje i to). Det allerbedste ved enorme skifer eller bluestone -trinsten er, at hvis du graver dem i veletableret græs, kan du klippe ideal over dem, så der er ikke noget krav til kant eller bruge en Weedwacker. Ud over dette punkt tror jeg, at du får det, at vi handler om enkel vedligeholdelse. Livet er så godt kort til at bruge det ud på en ukrudt.

Men vi bliver nødt til at vente til foråret for at komme ned såvel som beskidt i baghaven igen. Indtil da forlader vi den få-beskidte-i-backyard lige så meget som burger.

Flere artikler fra Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post