En lys garderobedør og nogle livlige malede regndråber

Lad os alle sammen jævne hænderne samt synge “Raindrops & øget maling.” Ja, det er en dårlig støj fra musikspil. Tilgiv mig, Julie Andrews. Men se bare på nøjagtigt, hvor glædelig Claras plads er takket være tilføjelsen af nogle lyse regndråber, som vi malede på væggen såvel som en vandmelonrosa garderobedør.

Kan du huske, hvornår det blev brugt til at se sådan ud?
Vores foretrukne videoer

Nå, det ser absolut meget glædeligt ud i disse dage.

Selvom dørfarven virkelig er meget mere tro mod livet i denne Instragram -snegne, som vi delte i går (iPhone til sejren). såvel som de lyserøde dråber er meget lettere at se i ægte liv (de ser ud til at gemme sig i disse billeder af en eller anden grund).

Hvordan kom vi derhen? Nå, en hel masse Photoshop-Brainstorming lige her resulterede i over 900 ægte bemærkelsesværdige kommentarer såvel som koncepter fra jer. Ud over da delte vi alle vores originale fotoshoppede versioner af baldakinvæggen med Clara ud over nogle nye, som vi piskede op på baggrund af anbefalinger fra dig for at se, hvilke hun kunne lide bedst. Vi ville aldrig have troet på alle de ting, du mennesker kom på, såvel som en, der rullede ind såvel som igen, var begrebet at sætte regndråber uden for baldakinen i stedet for under det, som vi oprindeligt havde optrådt i Denne gengivelse (som var påvirket af dette fængslende projekt).

Vi kunne godt lide begrebet baldakin, der ser ud til at beskytte Clara mod de livlige Bit Raindrops, så dette nye håndtag regndråber var en af de ekstra, som vi fotoshoppede for hende at se (sammen med nogle andre sjove, inklusive konstellationer, nogle stærke malinger på Den fulde væg bag sengen, et par forskellige farver af maling på garderobedøren til idealet om hendes seng osv.).

Og lad mig fortælle dig, Clara er en endelig pige. Efter ca. 2,5 sekunder kiggede hun på dem alle såvel som sagde ”Jeg kan godt lide regndråberne på væggen udenfor, men jeg vil have dem til at være lyserøde såvel som røde såvel som blåt, såvel som jeg vil have, at døren skal være lyserød – dog Ikke lyserosa. Mørk lyserød! ” Hvilket førte mig til at lave dette fotoshoppede billede til “endelig godkendelse” fra Clara.

Jeg er fortæret med den dørfarve, som vi endte med, så Clara havde ret!

Kort sagt, hun er en pyntende strålende (sammen med dig strålende besøgende såvel som alle dine strålende forslag). Det sødeste af alt er, at da hun så mig male de regndråber, sagde hun “Wowwww! Mor jeg kan virkelig godt lide det rigtigt! Endnu meget bedre end computeren! ” såvel som når det hele blev gjort (inklusive den lyserøde dør, som hun uophørligt mindede mig om, indtil det var gjort), gik hun ind og sagde “Det er … virkelig storslået!” Det er et citat fra en af hendes foretrukne bøger (Room on the Broom) såvel som det havde John så godt som jeg rullede på gulvet. Alvorligt var det det sødeste øjeblik så godt som jeg ønsker, at vi havde troet at registrere det.

Raindrops er virkelig bare malet ideelt på væggen ved hjælp af en grundlæggende papstencil, som jeg lavede. For at lave temaet til det brugte jeg en gammel side fra en aktivitetsbog, som Clara havde revet ud såvel som kastet til side (affald ikke, ønsker ikke) såvel som foldet den i halvt lodret såvel som bare skåret et halvt tærdrop -Hish form fra det såvel som udfoldet det. Jeg kunne godt lide skalaen såvel som det var godt såvel som symmetrisk i betragtning af at jeg brugte den foldede teknik, så jeg spores det på bagsiden af en cracker -boks samt skåret den ud for at fremstille en papskabelon.

Så bragte jeg min bærbare computer ind i hendes plads, så jeg anbefalede muligvis min fotoshoppede placering af dråberne (selvom jeg ikke simulerede det nøjagtigt) så godt som bare sporet papformen direkte på væggen med en blyant, hvilket tilfældigt svimler dem rundt om den væg . Der var nulmåling inkluderet i betragtning af at jeg ikke ønskede, at de skulle blive helt sat (regn ser ud til at efterår meget mere tilfældigt end det alligevel), så jeg stod bare tilbage såvel som kiggede på væggen såvel som slags øjne. Uanset hvad jeg gik.

Jeg formodede, at vi skulle løbe til butikken for nogle $ 2,99 testpotter med maling i lyserød, blå såvel som rødt, som Clara anmodede om – men jeg kiggede i garagen på det, vi havde, såvel som var begejstret for at opdage en Gamle beskidte kvart blå maling tilbage fra et par år tilbage (farven kaldes roligt) såvel som huskede, at vi havde noget lyserødt rester fra Claras loft (lyserød Cadillac), såvel som der ligeledes var omkring halvdelen af en kvart af En stærk valmue-rød farve kaldet Milano Red fra et par år tilbage (husk ikke engang, hvad vi brugte det til!). Men hvis du ikke har et malingsudbudsproblem som mig, ville tre testpotter udføre opgaven for under $ 9-så begge metoder er dette en grundlæggende såvel som lavbudget-opdatering, især i betragtning af at du kan lave din egen stencil til det!

Efter at have gravet dem ud, rystede jeg dem op, såvel som sprang lågene af alle tre af dem, såvel somBare lagde dem ud på den hvide kommode top i sit rum for at se nøjagtigt, hvordan farverne fungerede derinde (det hjalp til med at se dem på en hvid overflade i betragtning af at væggen er hvid, så det gav mig et godt begreb om nøjagtigt, hvordan de havde Arbejd sammen – selvom maling tørrer mørkere, så jeg forstod, at den lyserosa ville dukke op meget mere på væggen). Man glædede uheld ved at opdage alle disse farver i garagen var, at de alle havde forskellige intensiteter (se nøjagtigt, hvordan den røde er den dristigste, såvel som den blå er slags midt-tone såvel som den lyserøde også er let. som blød?) Som jeg genkender nu i bagefter kan have hjulpet hele jobbet med at komme noget mindre hektisk ud, end hvis alle tre farver var utroligt stærke såvel som slags konkurrere med hinanden.

Jeg blev solgt, så jeg ringede til John såvel som Clara så meget som at se dem så godt som de begge gav mig tommelfingrene såvel som tilbage, før jeg måske har sat dem i arbejde (smarte mennesker), så jeg dyver til at fylde alle Min blyantsporede regndråber på væggen ved hjælp af en ekstremt lille håndværksbørste. Jeg beskæftigede mig med en farve ad gangen, gjorde alle de blå allerførste (jeg konsulterede mit fotoshoppede billede, men blev slyngel De lyserosa såvel som afsluttet med de stærke røde.

Hver farve endte med at have brug for to frakker, så da jeg afsluttede de røde, gik jeg tilbage i såvel som den anden frakke på de blå såvel som da gjorde den anden frakke på den lyserøde såvel som den røde. Samlet tid brugt på at spore dem på væggen såvel som maleri = mindre end to timer. Åh såvel som mine favoritter er dem, der drypper ind i noget (som dørkarmen eller baldakinen) lige da deres afskæringsform er så legende. Det føles virkelig regndrop-esque derinde nu, så godt som jeg er så glad for, at Clara kan lide det så meget som vi gør (hun indrømmede, at de røde regndråber er hendes favorit, men hun “kan lide dem alle sammen blandet sådan da det er som en regnbue ”).

Så var det tid til at male døren, så efter at have holdt en masse farveprøver for at prøve at opdage en, der var noget lyserød såvel som mørkere end det fotoshoppede billede, som Clara ellers havde logget på, gik vi til butikken for at få fat i af en kvart af den vindende farve: Cinco de Mayo. Det humoristiske ved det farvnavn er, at jeg troede ”Da jeg har så meget resterende maling, at jeg ikke engang kan huske på i garagen, må jeg gå med det for at se, om jeg har et par af den farve ved en eller anden maling mirakel ”såvel som jeg opdagede, at en kan, der sagde Mardi Gras på det såvel som absolut gjorde den glade dans såvel som da min hjernen sagde” Cinco de Mayo såvel som Mardi Gras er ikke nøjagtigt den samme malingsfarve ”(underligt tilstrækkelig De var type tæt undtagen Mardi Gras var lidt mere neon).

Så vi løb til butikken såvel som fået en kvart Cinco de Mayo, såvel som det bare tog to frakker (og en tredje pas med bare røringsops) for at få det lavet med en lille skumrulle såvel som en lille vinklet ren ren For at komme ind i rammerne på døren (du kan tjekke meget mere på dørmaling her). Vi gjorde begge sider af døren bare for at sikre, at uanset om det er åbent eller lukket, er der den pop af farve derovre.

Åh såvel som til alle, der foreslog at male den dør, havde du helt ret! Først ængstelig over, at muren følte mig ubalanceret, hvis vi malede den, men polka dot væg af gardiner (der er fire af dem) til venstre for baldakinen ser ud til at visuelt afbalancere den lyse dør, så det er overhovedet ikke et problem. Jeg er ligeledes ængstelig for, at det ville se underligt ud for at have en levende dør i hendes rum (det er hendes garderobedør), mens døren til hendes rum (fra gangen) forbliver hvid, men det er ikke et stort tilbud i ægte liv. Jeg var bare nødt til at komme over min matchy-matchy ting (alle døre i alle vores hjem har altid været hvide) … Men da jeg så dette på Pinterest var jeg omkring det. Jeg har altid ønsket at få denne garderobe til at føle sig som et smule legehus inden for rummet til Clara, såvel som den stærke dør er det allerførste skridt til det.

Af programmet har vi stadig et enormt tomt område over hendes seng (vi mener måske at hænge et hvidt papir vedhæng kan være sjovt, ligesom lampen i den fotoshoppede version) såvel som hendes plads er stadig fuld af hvide vægge andre steder (kan Vent ikke med at hænge lidt kunst, udføre nogle job med Clara, såvel som i sidste ende få hende til at krybe derude, så vi kan have det sjovt med væggen, hvor det bor). Det er dog en hel del lykkeligere med disse regndråber såvel som den livlige dør i fuld effekt.

Hvad gjorde I mennesker i weekenden? Er der nogen form for stencilfremstilling? Eller dørmaleri? Præcis hvad med at græde, når dine tre år gamle siger “storslået”-det kan have været min foretrukne del.

Psst- Vil du forstå, hvor vi fik noget i vores hus? Klik bare på denne knap:

Flere artikler fra Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post