Et stort træk fortjener et lille husmaleri

noget stort skete i sidste uge: Mine forældre solgte det hus, jeg voksede op i.

De har planlagt at gøre dette i et stykke tid, så det er ikke et chok eller noget. Det er heller ikke så deprimerende, som det kunne være, da de sælger det, så de kan flytte til Richmond (lige nu er de cirka 2 timer væk i det nordlige Virginia). Mine forældre er begge pensioneret og har planlagt at nedskære i et stykke tid nu. De valgte Richmond af en masse grunde, inklusive de fire af deres fem børnebørn bor her. Så alt i alt er vi virkelig glade for nyheden.

Men der er stadig noget stort ved lukningen af netop dette kapitel, så lad mig være sentimental et øjeblik.

Vores yndlingsvideoer

Mine forældre flyttede ind i dette hus i 1979 (tilgiv det ikke-så-smukke vinterbillede ovenfor). Det var et nyt byggehjem på det tidspunkt, så de – sammen med mine to ældre søstre – var dens første (og indtil nu kun) beboere. Hvis du holder styr på, er det to år, før jeg ankom, hvilket betyder, at dette er det hus, de bragte mig (og senere min lillesøster) hjem til, efter at vi blev født. Så som du kan forestille dig, er der sket meget i dette hus i de 32 år, de har ejet det. inklusive min mor, der tager årlige billeder af os på verandaen i de første skoledage og for vores fødselsdage (bemærk det hjemmelavede banner tapet til stormdøren bag mig).

Da vi hørte, at de accepterede en købers kontrakt tidligt i sidste måned, benyttede vi den første mulighed for at samle der en sidste gang til et familieportræt. Min søster Emily hyldede endda en hyldest til min mors fødselsdagstegnstradition for os at posere ved siden af. Her er de “originale” seks Petersiks (alias, “Petersix”) …

… Og nu med vores udvidede familie af ægtefæller og børn (kan du fortælle, at det hældte regn under disse skud-heldigvis vidste min svigerfotor, den professionelle fotograf vidste, hvordan man skulle håndtere det).

Foruden disse billeder ville mine søstre og jeg ære dette store øjeblik med en gave. Efter at have drøftet et par ting, besluttede vi at få dem en tegning eller et maleri af huset. De ejer allerede en pen- og blækskitse af den, så (takket være nogle ideer fra jer på Twitter) landede vi på at få et maleri af deres hoveddør fra kunstneren Kal Barteski (hun kalder hendes serie t+a – lille og fantastisk) . Så jeg sendte Kal dette billede af døren …

Og et par uger (og $ 100 – delte fire måder blandt mig og mine søskende) senere, ankom dette. Lille og forbløffende.

Det er faktisk 5 x 7 ″, så det er ikke så lille. Kal maler dem på tynd løg hud pergament papir, hvorfor det ser lidt bølget ud og struktureret. Det kastede mig lidt ud i starten, men når jeg læste, at hun gør det, så dit maleri ser virkelig ud som original kunst – ikke et tryk eller en kopi – det vandt mig som ganske charmerende.

Løghudpapiret er også gennemskinneligt, så hun inviterer folk til at mate sine malerier på farvet eller mønstret papir for at tilpasse dem og tilføje endnu mere struktur. Vi havde det sjovt at prøve et par farver og mønstre nedenunder, men endte med at gå den ligefremme rute og sætte den på hvidt kortbestand, da vi troede, at mine forældre kunne lide det bedst på den måde.

Vi præsenterede det endelig for mine forældre denne uge, og de elskede det. Woo Hoo!

Åh, og da nogle af jer måske var nysgerrige – var mine forældre meget heldige, når det gjaldt at sælge deres hus. Før det officielt blev opført den 1. marts, havde de en forhåndsvisning i slutningen af februar, og den person satte et acceptabelt tilbud på stedet. Ikke dårligt, ikke? Da det skete lidt hurtigere, end nogen af os forventede (inklusive dem), har de omkring seks uger, indtil de officielt kan flytte ind i deres nye hus i Richmond. I mellemtiden hopper de rundt mellem deres Delaware Beach House, min søsters hus i det nordlige Virginia og min søsters hus her i Richmond. Men vi kan ikke vente på den dag, hvor de officielt kan kalde vores by deres hjem.

Psst- Babyproofing-eventyrene fortsætter på BabyCenter, hvor vi deler, hvordan vi forankrede et kæmpe vægspejl i vores soveværelse (heldigvis var det ikke raketvidenskab).

Flere indlæg fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post