DIY arvestykke puder

ældgamle håndværksmetoder gør comeback, så vi har sammensat en trio af job, der skal prøve derhjemme. Quilting aficionados vil sætte pris på det pinwheel-mønstrede quiltet pude. Selvom det måske er det mest traditionelle quiltningsmønster af alle, er dets grøn-hvide kombination lige så forfriskende som et pebermynte slik. Vores checkerboard-pude, en simpel vævning af grosgrain-bånd, tager sin motivation fra den århundreder gamle stil af vævede sæde shaker-stole; Vælg modigt farvet bånd for at opdatere udseendet på denne ageless klassiker. Ud over væk er dagene med at bruge hækling udelukkende til rec -rumkast såvel som spædbarns cardigans. Vores pulserende hæklede pudebetræk er helt moderne. Så få håndværk – bedstemor ville godkende!

Projekt 1: Quilted Pillow Cover

Materialer såvel som værktøjer

1/2 yd. Miljøvenlig bomuldsstof

1/2 yd. Hvidt bomuldsstof

Batting for at fylde pude

Tråd

Trin 1

Klip to 8-7/8 ”-kvadratstykker af hvert farvestof. Tegn en diagonal linje på tværs af forkert side af en hvid firkant fra hjørne til hjørne (linje A). Tegn en parallel linje 1/4 ”væk på hver side af linjen A (linjer B såvel som C). Placering Dette hvide materiale firkant på toppen af ​​en miljøvenlig firkantet højre sider sammen såvel som tegnet linjer, der beskæftiger sig med op. Sy langs linjer B såvel som C. Gentag for tre andre par firkanter. Tryk på firkanter åbent med sømgodtgørelse til mørkere stof; Tryk ikke på sømgodtgørelsen åben.

Trin 2

Læg firkanter ud, så de skriver et pinwheel -mønster. Tag to af firkanterne, placering af højre sider, der beskæftiger sig med såvel som at sy sammen langs den ene side. Gentag med andre to firkanter samt tryk på sømgodtgørelser til mørkere trekanter. Sy de to rektangler sammen butting center point sømgodtgørelse. Trykke.

Trin 3

Klip et stykke hvert af quilt backing-materiale (vi brugte den hvide bomuld) såvel som at slå til 20 ”-kvadrat. Lav quilt “Sandwich”, startende med opbakningen, derefter batting, såvel som pudehandlen op på toppen. Baste med alle lag. Quilt, ved maskine eller hånd, trækker tråde til ryggen såvel som at binde.

Trin 4

Trim “Sandwich” til 16-1/2 ”-square. Klip pudebacking (vi brugte det miljøvenlige stof) til 16-1/2 ”-kvadrat. Højre sider vender mod, sy omkring tre sider såvel som 3 ”ind på begge kanter af den fjerde side med 1/4” sømgodtgørelse. Trim hjørner, tryk såvel som drej højre side ud. Indsæt pillatype samt åbning af piskesstik.

Projekt 2: Vævet pudebetræk

Materialer såvel som værktøjer

1/2 yd. orange lærred backing stof

6 yd. 1-3/4 ”bred orange grosgrain bånd

6 yd. 1-3/4 ”bred hvidt grosgrain bånd

Tråd

Trin 1

Klip et 18 ”-kvadrat stykke lærred til pudebacking. Klip 11 stykker af hvert farvebånd til 18 ”.

Trin 2

For at holde båndet på stedet, mens du væver, skal du bruge et fastgørelsesplade eller et ark med skum-kerneplade samt sikre bånd med stifter. Angiv tre lodrette strimler af hvidt bånd. Væv i tre vandrette stykker af orange bånd og udvikler et checkerboard -mønster. Sørg for, at hvert bånd er gemt tæt på det ved siden af ​​det. Stik en pin med slutningen af ​​hvert bånd i brættet, mens du væver. Fortsæt med at væve såvel som at tilføje stykker op, indtil alt bånd er blevet brugt.

Trin 3

Fjern fra bordet. Baste rundt omkring vævning, 1/4 ”fra kanten, for at holde båndet på plads. Pin vævet front såvel som lærred tilbage sammen, højre sider vender mod. Stitchkanter lukket med en 3/4 ”sømgodtgørelse rundt omkring, hvilket efterlader område for at indsætte pudetype langs den ene side. Drej pudebetræk højre side ud, indsæt pillatype samt håndsej åbningen lukket med glidesting.

Projekt 3: Hæklet pudebetræk

Materialer såvel som værktøjer

Hvid “sommerfugl” merceriseret bomuldsgarn

Lyserød “sommerfugl” merceriseret bomuldsgarn

Hæklet en simpel firkant i “sommerfugl” bomuld ved hæklingsrunder med enkelt hækling. For at udføre de fint detaljerede linjer skal du arbejde alle stingene i bagsøjlerne. Tilsæt de diagonale linjer, der fører til hjørnerne bagefter. sammensæt firkanterne ved hjælp af enkelt hækling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post