#50: Bag kulisserne – Beklager, Bloopers, & Beyonce

Vi fejrer halvtreds episoder samt et års podcasting (!!!) med en speciel episode, der fører dig bag kulisserne såvel som afsløringer Et par af vores underligste øjeblikke, der er uhyggelige støjbid, såvel som endda en e -mail, vi fik fra Beyonces far (for ægte). Vi deler de ting, vi kan lide ved podcasting (nogle gange endda meget mere end blogging) sammen med hvilke dele vi afsky, såvel som nøjagtigt hvordan en pizza fik hele denne ting til en stenet start. Plus vi introducerer dig til teamet af mennesker, der arbejder på dette show bag kulisserne. Spoiler Alert: De er alle underlige.

Du kan downloade denne episode fra iTunes, Google Play, Stitcher og TuneIn Radio – eller lytte til den nedenfor! Brug derefter denne side til at inspicere enhver form for links, noter eller billeder, som vi henviste til. Bemærk: Hvis du læser i en feedlæser, skal du muligvis klikke med publiceringen for at se spilleren.

Podiversary
Vores foretrukne videoer

Her er et par af disse blogiversary -meddelelser fra Yore, som vi henviste til:

Vores årlige Q & A -video fra vores 6. blogiversary

Når vi ser tilbage på vores blogging -første

Hvilken dag i en blogforfatters liv dukkede ud i 2012

De sjove resultater af vores 2013 -besøgendeundersøgelse (sandsynligvis det eneste sted, du vil opdage et cirkeldiagram med Chris Farley i det)

Og når vi taler om undersøgelser … Hvis du er en podcast -lytter, skal du tage et par minutter på at udfylde vores lytterundersøgelse. Det vil være en enorm hjælp til at få en fornemmelse af, hvem du mænd er så godt som hvad du kan lide, så vi kan tjene meget mere af det i år nr. 2!

Podiversary Quiz

Hvis du gik glip af vores mange downloadede episode, kan du fange den her (forsøger ikke at forkæle svaret for dem, der ikke har lyttet)

Eller du kan vise nogle til vores mindst downloadede episode. Det begyndte lidt underligt, det er helt sikkert …

Og selvom ingen af vores “specielle episoder” tog begge titler, lige her er de, hvis du ikke var sikker på, hvad vi talte om, da vi henviste til dem:

#8: Tre pro -blogforfattere bliver ægte om sponsorerede indlæg

#14: Hvilken ophør af vores blog lærte os

#38: Præcis hvordan internettet ændrede og nøjagtigt hvordan vores liv ændrede sig med det

Podcasting-opsætning

Vi sammensætter en meget mere omfattende publicering om den tekniske side af vores podcast, men du kan kigge på vores meget avancerede, helt ekspert, der ser optagelse på billedet ovenfor.

Og ægte hurtige, her er den mikrofon, vi bruger, de popfiltre, vi har købt (for at blødgøre enhver form for vanskelige P -lyde), såvel som det program, vi bruger til at redigere (det er gratis!).

Homeslice Logos

Før vores førstevalgs podcast-navn var død i vandet, lige her er et par af de logoer, vi spillede rundt med. Som du kan se ved deres uslebne tilstand, kom vi ikke ekstremt langt med dem … men hvorfor inspicerede vi ikke iTunes, før vi rodede rundt med logoer?!?!

Åh, såvel som House Slice -podcasten er ikke på iTunes mere, men alt hvad du pizzaelskere stadig kan fange deres 3 episodekørsel på SoundCloud.

Vi graver

Hvis du vil komme ind på Ms. Meyers Candle-genvej, er her Sherrys foretrukne duft, Lemon Verbena (som matcher det rengøringsmiddel, vi bruger på vores tællere).

Det er ligeledes tilgængeligt i geranium, lavendel såvel som basilikum (basilien virker underlig, men det er virkelig også godt).

Og hvis du i stedet ser på at tilføje lidt uryddig sjov til dine tællere, her er det kinetiske sand, der har holdt vores unge underholdt i timevis for nylig.

Hvis du leder efter noget, vi har gravet i en tidligere episode, men ikke husk, hvilke shownoter at klikke på, her er en mesterliste over hvad vi har grave fra alle vores tidligere episoder.

Og til sidst et stort udtryk tak til dig til DAP for sponsorering af denne episode. Hit dap.com/yhl for at opdage meget mere om DAP-produkter eller telefonopkald 1-888-DAP-TIPS for at få professionel vejledning på dit næste job eller produktkøb (og hvis Jason svarer, fortæl ham, at vi siger “Hej!”) .

Tak for at lytte, fyre!

*Denne udgivelse inkluderer tilknyttede links

Flere beskeder fra Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post