Abbey’s Design Dilemma: Fixed

Åh glad dag! Abbey sendte os sit charmerende humørbræt efter billeder, og vi kunne ikke vente med at dele dem. Hendes plads er et fantastisk tip, som du ikke behøver at male væggene en drastisk anden farve eller bruge store bukke på at erstatte alt for at få et stort set opgraderet look. Ofte kun et par nye stykker, en lidt meget mere mættet vægtone, og nogle grundlæggende tilbehør Switcheroos kan gøre hele forskellen. Her er hendes brev:

Jeg sender endelig mine efter billeder af familieværelset makeover, du hjalp mig med denne sommer. Jeg vil gerne takke dig så meget for dine designideer. Ved at tilføje chokolademøblerne og tæppet hjalp det virkelig med at levere kontrast til rummet og definere rummet. De nye glasendeborde parret med det runde sofabord giver det virkelig det klassiske og moderne look, jeg gik efter. Og de nye gardiner i gulvlængde, matchende bordlamper og geometriske puder trækker absolut ting sammen. Alle, der kommer over, elsker indretningen. Og du kan bemærke, at jeg gik med tre tryk fra Crate & Barrel’s klassiske symmetri -sæt (da du sendte dem på et andet humørbræt, vidste jeg, at jeg skulle have dem!). Du vil også bemærke, at vi tilføjede kronestøbning langs loftet og opdaterede baseboards, som virkelig hjælper med at forbedre udseendet på rummet. Tak igen for at hjælpe med at gøre vores familieværelse til et meget mere behageligt sted at hænge ud. Du vil absolut høre fra mig igen! Spisestuen har også brug for hjælp. Og tillykke med babyen! -Abbey

Bare for at friske din hukommelse, her er Abbeys familieværelse før:

Vores yndlingsvideoer

Min minimale garderobetur
Sherry tager dig ind i hver sidste kommode -skuffe og tøjbøjle i vores soveværelse for at vise, hvordan hun holder en minimal garderobe til et enkelt, ukompliceret skab.

Flere videoer

0 sekunder på 1 minut, 16 sekunder

Næste op
Vores soveværelse: 10 måneder i
01:03

Direkte
00:25
02:03
01:16

Og her er det skræddersyede humørbræt, vi piskede op for at hjælpe med at bringe nogle klassiske møder-moderne polske (tjek meget flere detaljer om Abbey’s humørbræt ideal her):

Og nu for de charmerende efter fotos. Naturligvis ændrede nogle store genstande som den røde sektion og armoire ikke. Og vægfarven gik bare lidt dybere og hvedere (vi foreslog Benjamin Moores Westminster Gold 200 for den luxe og “sprøde” finish, vi vidste, at det ville tilføje). Men vi tror, at de mindre møblerings- og tilbehørsopdateringer (som tæppet, sofabord, medieskab, sideborde, lamper, puder, gardiner og skrivebord, som vi gravede op), virkelig chic-ed op i rummet. Derudover er der også tilføjet funktion nu, at Abbey har fået en arbejdsstation sammen med en vis alvorlig stil.

Hurra til humørbræt efter billeder! Gjorde Abbey ikke et vidunderligt stykke arbejde? Det er fantastisk, hvordan den røde sektion virkelig skinner i efterfotos. Det ser uventet ud som om det blev indikeret at være og virkelig popper takket være den rigere vægfarve og de røde striber i tæppet (i stedet for bare at blande sig ind med de lettere vægge og det rugløse gulv i før skud). Og kronestøbningen er virkelig prikken over i’et. Tak så meget for billederne klosteret! Vi elsker bare, når folk sender os efter fotos … og vi elsker især at høre, at et værelse er meget mere behageligt og indbydende for dem, der bor der. Det er det, det handler om!

Men nok chit-chat. Lad os spille det, der er din favorit-del-spil. Vi er opdelt mellem de hvedende vægge, det stribede tæppe og disse skulpturelamper på hver side af sofaen. Beslutninger, beslutninger! Og den kunst er også lækker …

OPDATERING: Vi kan desværre ikke længere finde tid til at påtage sig klientbestandige humørbræt (vi pisker nu generelle inspirationsbestyrelser i stedet), men hvis vi nogensinde genindfører dem, afgiver vi en stor meddelelse!

Flere artikler fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post