Candice Olsons showroom

i dag er den første dag i Fall Home Show (som sponsoreret denne blog og vores Fall Trends Gallery), og der er ingen bedre måde at se, hvad der er varmt til efteråret. Uanset om du vil omdanne dit hjem til et bæredygtigt rum eller indarbejde det urbane bondegård, der ser på din boligindretning, finder du innovative produkter og gode designideer fra over 300 købmænd og brancheeksperter. Jeg blev nødt til at kigge bag kulisserne i går, og mens mange udstillere stadig var ved at oprette, er det klart, at der vil masser af elegante ideer på skærmen til hvert værelse i dit hjem. (Rul ned for at se billeder fra åbningsdagen!)

Jeg havde også heldet til at møde designer Candice Olson, stjerne i W Network’s Divine Design (du kan se hende selv i dag ved middagstid). Candice er en del af The Décor (K) Tour, en langrendsudflugt, der fremmer korkgulve som et elegant, stilfuldt og miljøvenligt alternativ til træ og fliser. Candice gav mig selv og H & H-redaktører Morgan Michener og Andrea Mills en personlig udflugt af det seks-værelses mobile showroom, hun skabte for at demonstrere, hvor alsidig Cork er, og efter at have set pladsen, er jeg solgt.

”Intet andet produkt har alle de kombinerede fordele, fra grøn præstation til stil, end Cork,” siger Candice. ”Meget træ er bæredygtigt, men det indikerer at skære et træ ned, plante et andet træ og få det til at vokse. Den ydre bark af korktræet er det, der høstes, og den bark regenererer sig i løbet af en ni-årig periode. Barken høstes kontinuerligt for at skabe produktet over træets levetid-over 200 år til 300 år med ni-årige cyklusser. Det er et virkelig bæredygtigt produkt. ”

Cork leverer både termisk og lydisolering samt at være vandtæt, skimmel- og skimmelbestandig, hypoallergen og slidstyrke. ”Der er ikke et værelse i huset, hvor du ikke kan bruge Cork,” hævder Candice, der har brugt det overalt fra brusebadet til kælderen og på vægge såvel som gulve. Et af mine meget elskede rum i showroom på Fall Home Show var det sofistikerede opholdsområde. Både gulve og den sensationelle læderlignende vægbehandling er lavet af korkfliser!

Her er to meget mere fantastiske eksempler på korkgulve:

*Opdatering*

Her er nogle af mine meget elskede fund fra Fall Home Show, der kører nu indtil 3. oktober 2010, på The Better Living Center, Exhibition Place, Toronto. (Få rabatter på billetter, når du køber dem online!)

Denne charmerende kæledyrshundskål fra L’Occhio Fino ville se bedst ud i et fransk landskøkken.

Denne hyggelige stand fra Homestars.com med bymøbler, har vores condos, lofts og lejligheder udstedt på sofabordet!

Næste gang jeg bager, vil jeg forestille mig, at jeg bruger en af ​​disse fantastiske ovne fra Elmira Stoveworks i stedet for min grungy lejlighed eller condo -model, der tydeligt har set bedre dage.

Ville dette ikke være sjovt i et børns soveværelse? Murmalerierne på Muralunique er lavet af originale stykker canadisk kunst og spænder fra sød (som denne) til grafisk og rodet. Denne kaldes ‘Butterfly Garden’ af kunstneren Ruth Baker. Du kan se det originale stykke til venstre for billedet.

De livlige farver af kunstneren Ivan Trotters arbejde trak mig ind fra hele gulvet! Inspireret af hans besøg i Provence, Frankrig og Toscana, er de originale akryl så lyse og solrige som en Middelhavsdag. Jeg elsker, hvordan han lavede rammen for dette arbejde til en del af maleriet; Rularbejdet tilføjer ekstra struktur og dybde.

Habitat gendannelse genanvendt bolig var en interessant funktion, fordi alt i rummet er hentet fra Habitat for Humanity Restore. Oprettet af Melissa Davis var udstillingen et fantastisk vidnesbyrd om de fantastiske, genvundne hjemmeartikler, du kan finde til næsten intet ved gendannelsen. For eksempel kostede denne mantel mindre end $ 200!

Jeg blev forelsket i de dæmpede farver på dette fantastiske tæppe fra W Studio. Mens jeg blev fristet til at få det på stedet, udsigten til at få det hjem på gadevognen og derefter finde et sted at opbevare det, indtil vi får et hus, fik jeg mig til at forlade det til den næste heldige shopper.

Sammen med deres hovedbås havde Umbra dejlige mini-booths spredt over hele showet. Jeg elskede disse delikate glashalskædeholdere; Hver arm har fugle, der sidder på den!

Disse farverige bordløbere (til højre, hængende over bordet) har smukt håndbroderede blomster. Lavet af 100% silke, disse er sikker på at forårsage en opstemning ved Thanksgiving -bordet.

Nogle af de største navne inden for design, herunder Colin McAllister & Justin Ryan og Income Property’s Scott McGillivray, vil være til rådighed på Fall Home Show for at dele deres optagelse af de aktuelle udsmykningstendenser i interaktive designseminarer. Plus, madlavning og demonstrationer med hjemmeunderholdende viser dig, hvordan du er vært for feriefester med stil, så gå ikke glip af det!

Få meget mere sæsonbestemt udsmykning og underholdende inspiration i vores galleri med efterårshjemtrends, plus det urbane bondegård og efterår underholdendeTendenser blogs.

Fotokreditter: 1. Jennifer Murray2-3. Indretning (K) 4-5. APCOR6-14. Jennifer Murray

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post