DIY Tufted Headboard

Dette fantastiske job kom fra Crafty H & H -læser, Leroy Danclar. Vi elskede det så meget, vi ville dele det. Det er en omkostningseffektiv måde at opdatere din eksisterende seng på, samt tilfører et værelse med tekstur samt varme til de køligere efterårs- eller vintermåneder.

Sengen ovenfor er fra Stephanie Voglers Vancouver Condo (hun er medejer af Elegant Yaletown Decor samt Style Mecca, korset). Prøv din hånd med at skabe et lignende hovedgærde med disse let at følge trin.

Værktøjer:

Bånd bestemmer såvel som blyant

Staple Gun

5/16 ″ Staples (Heavy Duty)

Skruetrækker

Lang synål

Saks

Materialer:

Stærk tung kvalitet tråd ($ 1,50)

Stof (2 m x $ 10/m = $ 20)

Bomuldsbatting, 2 ″ tyk (2 m x $ 8/m = $ 16)

Otte 4-hullers plastknapper (samler normalt disse i en taske) ($ 2)

Fire premade stofdækkede knapper (1-1/4 ″ bred) (detaljer om nøjagtigt, hvordan man laver disse, er beskrevet nedenfor) ($ 4)

To 30 ″ x 30 ″ kunstnere lærreder, 1 ″ tyk, træramme ($ 42)

Sæt med metalmonteringsplader (du kan opdage disse i din regionale enorme kassehusbygningsbutik, kommer normalt i et sæt med skruer, tjek gangen med dørhængslene) (1 pakke, $ 3)

Hvad det kostede

$ 88,50

Forbered

Stofdækkede knapper: Masser af materielle butikker kan hurtigt lave stofdækkede knapper til dig, hvis du leverer stoffet. Til dette projekt brugte Leroy det samme materiale som det faktiske hovedgærde til knapperne. Du kræver ikke meget materiale så godt som det er billigt. Han fik sine knapper til 60 cent hver.

Trin 1: Find ud af størrelsen på hovedgærdet

Beslut om størrelsen på det hovedgærde, du har brug for. Dette job er baseret på en queensize -seng. En dronning er 60 ″ bred, så Leroy købte to premade 30 ″ kvadrat, 1 ″ tykke kunstners lærreder. Du kan opdage disse på enhver form for kunst- eller håndværksbutik. Hvis du kan opdage et lærred, der allerede er strakt, der er 60 ″ bredt, er du foran spillet! Brug af to mindre lærreder vil dog ikke kun spare dig for penge, du passer hurtigt ind i dit køretøj eller på metroen.

Trin 2: Tilslut lærrederne sammen

Placer de to lærreder med forsiden nedad, side om side på gulvet, så de bageste trærammer udsættes. Du skal bemærke alle slags hæfteklammer, hvor lærredet er strakt rundt om rammen. Ved hjælp af skruetøren tilslutter metalmonteringspladerne såvel som skruerne de to lærreder sammen. Trærammen skal være blød tilstrækkelig til at du kan gøre dette manuelt ved hjælp af skruetildriveren. Tilsvarende plads hver af parenteserne på stedet for ekstra støtte.

Trin 3: polstring

Spred materialet ud på en flad overflade. Sørg for, at du har tilstrækkeligt materiale til at vikle rundt om kanterne på lærredet. Yderligere 6 ″ hele vejen rundt skulle være nok. Placering af bomuldsbatting på toppen. Batting skal være et stykke, der er skåret lidt større end størrelsen på hovedgærdet. Det kan være nødvendigt at fordoble tykkelsen af ​​batting, afhængigt af nøjagtigt hvordan “pude som” du vil have dit hovedgærde – dobbelt den for en bemærkelsesværdig tuftende effekt. Placering De vedhæftede lærreder med forsiden nedad på toppen af ​​bomuldsbatting. Ved hjælp af hæftepistolen skal du trække materialet rundt om rammen på lærredet såvel som hæfteklammer bagpå. Fortsæt med at forbinde materialet til rammen ved at hæfte langs modsatte sider, og træk materialet stramt, mens du går. Dette har brug for tålmodighed for at sikre, at materialet ikke kruses. Appellen til dette job er, at uanset hvad (hæfteklammer, rå kanter af stof osv.) Vil blive skjult på bagsiden af ​​lærredet. Skær enhver form for overskydende materiale væk ved hjælp af saks. På dette tidspunkt skal du have det, der ligner en stor materialepude. Du kan muligvis hænge hovedgærdet op, som det er på dette tidspunkt, men tufting vil give det, der er færdigt sofistikeret look.

Trin 4: Bestem såvel som sy på knapper

Arbejder på bagsiden af ​​lærredsrammen, bestem såvel som blyantmærke, hvor du vil finde knapperne. For en dronning hovedgærde med fire knapper, skal omkring 12 ″ fra toppen såvel som en afstand 12 ″ fra hinanden arbejde, men tage din tid på at perfektionere afstanden. Brug de små 4-hullers knapper såvel som nålen såvel som tråd, skal du blot tråd en knap på begge sider af materialet (en på lærredssiden såvel som en på den materielle side). En lang nål vil være praktisk til at sikre dig, at du kommer igennem lagene af materiale såvel som batting. Du syer i det væsentlige knapperne sammen på modsatte sider af stoffet. Tricket lige her er, at plastikknapperne vil gøre alt det arbejde, såvel som spændingen fra at sy knapperne sammen, vil trække stoffet og skabe en tuftende effekt. Alle løse strenge kan bindes på bagsiden af ​​lærredet. Når du har vedhæftet alle otte knapper, skal du være i stand til at tilslutte de fire stofdækkede knapper på fronten. Brug igen en nål såvel som tråd. Husk, at disse stofdækkede knapper generelt er dekorative, så et fald i varm lim kan fungere lige så godt!

Trin 5: Installer på væggen

Dette hovedgærde er ultralys – jegt er bare lærred! Det er tilstrækkeligt at hamre fire efterbehandlingsspik direkte ind i væggen. Indstilling af din seng på stedet såvel som du er færdig.

Særlig tak til Leroy for at have indsendt dette projekt!

Om sommeren kan du prøve en meget mere moderne version som denne DIY-malede hovedgærde, eller prøv at konstruere dette stofindpakket hovedgærde fra vores online tv-show.

Fotokredit: 1. Hjem & House Condos, Lofts & Apartments 2009 Specialudgave, fotografering af Kim Christie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post