Lee Broom Styles Bergdorfs Fifth Avenue Windows

Der er en anden god grund til at shoppe.

Den prisvindende britiske møbler og belysningsdesigner Lee Broom har samarbejdet med Bergdorf Goodman Men’s Store for at designe deres Fifth Avenue herretøjvinduer.

Henholdsvis tema ‘øvelse’ ‘arbejde’, ‘spil’ og ‘udforsk’, hver af de fire skærme viser dagen for en mand, der integrerer sommerens herre 2017 med den umiskendelige klippede krystal, Carrara -marmor og poleret messing, der er Signaturmaterialer af Brooms berømte design.

Med sin baggrund i biografen, der er synlig i sine designs, sætter Lee Bergdorf -scenen for drama. Lees dekanterlys og krystalpærer lyser spejlede vægge, mens en sommerklædt, rumbundet mannequin sidder tilfældigt på hans hængende bøjleformand.

Effekten er moderne, rodet, men også lidt nostalgisk. Rigtskårne detaljer og de glatte, fantastiske kurver i hans stykker nikker til brugerdefineret-selvom de garanterer forbipasserende, at hans design kan være så livlige som de er luxe.

Afslutningen af ​​displayet svarer til NYCXDesign 2017 og kører i fire uger indtil begyndelsen af ​​juni. Lee Brooms U.S. i Internet Store introducerer denne uge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post