Canadisk stil

med sne på jorden og temperaturerne køligt lavt, jeg er i en særlig canadisk sind. Så med en Tims varme chokolade i hånden, gik jeg for nylig til den nyåbnede Drake General Store i Torontos Rosedale kvarter.

Butikken ligger på tværs af gaden fra Farrow & Ball og Hollace Cluny og bringer en dosis hofte til denne haute enklave. Ligesom sin downtown -post på Queen Street West, gav ejere Carlo Colacci og Joyce Lo interiøret en Woodsy Cabin -fornemmelse. Uldpunktstæpper og dåser af canadisk ahornsirup sidder på robuste hylder lavet af genvundet træ, der er hentet fra en stald bygget i 1800 -tallet.

Jute-dækkede puder af Thomas Paul Bear Seafaring-motiver, der fremkalder den 300-årige søgning efter den nordvestlige passage. og stabling af totem -kopper af den lokale designer Rob Southcott hylder Canadas første nationer. Den hyggelige Lumberjack -vest på billedet ovenfor er af Vancouver’s tildelte, et strikstøjsfirma, der er specialiseret i konventionelle canadiske designs. De er håndlavet fra 100% uld, de er ideelle til at afværge januar’s bluster.

Blandet ind er antikke godbidder-Dainty Tea Cups, keramiske tøndeformede sherry og skotsk dispensere-samt fræk nyhed finder, der er fantastisk til gaver eller tilføjelse af lidt humor til dit hjem: hjorthoved salt og peber ryster, lille have gnome stearinlys, små håndcrankede musikbokse, der bælter ud glad fødselsdag, blå måne eller gul ubåd.

Min varme chokolade var længe væk, før jeg var færdig med at udforske butikens lager. Næste gang får jeg en stor. og en ingefær-chokolade cookie fra nærliggende Patachou. Mmmmm.

Fotokreditter: Fotografering af Connie Tsang, takket være Drake Hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post