Pretty Celebration Favours

i ferieture -festsæsonen er der bestemt gode tilbud at tro på, men når det vedrører fejring favoriserer, er en smule noget lige nok. At præppe en vidunderlig godbid eller lille mindesmag for dine gæster at tage hus er den øverste metode til at sige tak til dem for deres tilstedeværelse, plus det er en af ​​de sidste ting, de vil huske fra slutningen af ​​natten. I H & H’s december 2013 -udgave delte seniorstilredaktør Margot Austin begrebet indpakning af løs slik i ganske papirkegler. Her er præcis, hvordan man trækker denne vidunderlige idé af:

1. Køb i bulk. I stedet for at købe en forudpakket godbit (som kan være lidt dyrere), kan du prøve at købe bulkgodis samt lave din egen tilpassede festmix eller blive med en signatur slik-som Margot gjorde med farverige gumdrops.

2. Nå til indpakningsrester. Restindpakningspapirrester kan være en pæn størrelse til denne type projekt. Tapetrestere er en mere fremragende mulighed (for ikke at nævne lidt mere robust). Line keglerne med pergament eller vokspapir for at forhindre, at sliket blødes med såvel som tætning med et ganske klistermærke.

3. Skærm i en bakke. Når det er tid til at citere dine gæster farvel, skal du have en bakke, der er nyttig, der holder din fest favoriserer. Her tilføjer en plettet bakke en varm patina til displayet. At have det ved hoveddøren garanterer ligeledes, at dine godbidder ikke glemmes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post