Phoenix Wi-Fi Radio

varm fra introducer på CES-showet, her er et nyt wifi-ur/radio/alarm til dit natbord … ”Vågn så meget som en helt ny radiooplevelse. Forestil dig din urradio, der er i stand til at stille ind på enhver form for radiostation i verden, der streamer online, eller lyt til podcasts på din radio uden kravet om en computergrænseflade eller perifer.

Funktioner i Phoenix -radioen inkluderer:

vækkeur

Otte forudindstillede radiostationsknapper samt gennemsøgningstilstand

Genopladelige batterier såvel som integreret indvendig oplader for bærbarhed

Letvægt – Under to pund

Integrerede stereohøjttalere såvel som rumlige enhancerinnovation til digital støjkvalitet

kan tilslutte enhver type hi-fi stereoanlæg eller hovedtelefoner med analoge output

Opretter forbindelse til enhver type 802.11b/g trådløst netværk med sin enkle Wi-Fi-forbindelse

Ingen computergrænseflade nødvendig

Tillader Bluetooth¨ -forbindelse med adapter forsynet med com en

Bogmærke foretrukne stationer såvel som melodier til øjeblikkelig adgang

Lyt til ubesvarede shows med radio-on-demand eller podcasts

Indlejret softwareapplikation til enkel forbindelse til den internetbaserede servicedistributionsplatform, materialetilpasning, firmwareopgradering over luften, push & pull interaktivitet samt administration af medlemskab eller klik & købsfunktioner

Gør det muligt at lytte til MP3, WMA eller ukomprimeret lyd (WAV såvel som AIFF) samt understøtter ægte lyd

Com One, den europæiske innovationsvirksomhed, der tilbyder den bredeste række Bluetooth-tjenester fra en enkelt kilde, introducerer sin allerførste Wi-Fi-baserede service med Phoenix IP-radioen. Det er helt bærbart, så du kan bringe det fra rum til værelse. Det er let (mindre end to pund) såvel som har integreret stereohøjttalere. Phoenix giver dig mulighed for at lytte til enhver form for internetbaseret lydkilde samt behov kun for en bredbåndsforbindelse samt en Wi-Fi-gateway for simpel mobilitet i hus eller kontor.

Tilpas dine præferencer ved bogmærkning af foretrukne stationer såvel som sange samt hent Tune Titles samt kunstnerdata fra afspilningslister.
Com One’s hardware såvel som softwareapplikation er blevet udviklet omkring åbne teknologier til at udvikle den smarteste evolutionære service for både radiolyttere såvel som materielle udbydere. Den næste fase af lytning vil gøre det muligt for abonnementer til ‘kun medlemmer af medlemmer af “medlem” personaliseret efter personlig smag.

Streaming af lyd er fremtidens bølge for radio. Tro på det – du kan lytte til din husstation, mens du rejser, eller indstil for nyheder samt vejrforhold fra en destination, hvor du er på vej. Phoenix -radioen, med sin evne til at skubbe såvel som at trække data samt streame forskellige udvikler af digital musik, er et eksempel på com ens indsigt i den hurtigt udviklende verden af ​​trådløs konvergens, sagde Com One Executive Vice President Christophe Dissaux. ”

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post