Video: Opbygning af en meget bedre musfælde-Z-Wave Dome Mouser

Dome House Automation DMMZ1 Mouse Trap er en gnaverelektrisk fælde med Z-Wave Innovation indbygget. Det dræber mus, rotter såvel som andre gnavere hurtigt, rent såvel som menneskeligt med et kraftfuldt elektricitet.

Det er blevet evalueret til at arbejde med SmartThings, Vera, Homeseer, Nexia, Piper, URC såvel som harmoni.

Du skal blot indstille agn, tænde såvel som placering på foretrukket placering. Når den er knyttet til et Z-Wave-licenseret hub, sender Dome Mouse Trap en anmeldelse til dit Smarthome-system, når fælden er fuld.

Du kan bortskaffe mouserens indhold uden nogensinde at skulle røre ved dem. Brug den øverste aftale med såvel som forslag om at bortskaffe fangede gnavere. En specielt udviklet aftagelig såvel som vaskbar agnbakke giver dig mulighed for hurtigt at udskifte agnet såvel som at sætte det op igen.

Det fungerer på 4 AA -batterier (ikke inkluderet) såvel som er optimeret til at vare over 50 anvendelser. Mouseren har en ekstra lang z-bølge trådløs sort (op til 150 fod).

Dræber mus menneskeligt, rotter såvel som andre gnavere med et kraftigt elektrisk stød såvel som sender en advarsel, når fælden skal tømmes.

Let at bruge: Indstil agn, tænd såvel som placering på foretrukket placering.

Op til 150 fod Z-Wave-sort samt drevet af 4 AA-batterier (ikke inkluderet), hvilket gør det muligt at udløses over 50 gange.

Advarer dig med Dome -appen, når fælden skal tømmes

Touch-Free-Hold aftale med såvel som forslagsindhold i bortskaffelse af container.

Z-Wave plus certificeret. Arbejder som en selvstændig elektronisk musefælde har brug for et Z-Wave-licenseret knudepunkt for meddelelsesfunktionalitet.

Vi spurgte Dome, om de havde nogen form for planer om at frigive en europæisk / britisk version såvel som de fortalte os …

Vi frigiver EU -frekvensen såvel som at ramme det britiske marked i slutningen af ​​2017.

Dome House Automation DMMZ1 Mouse Trap koster omkring $ 80

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post