Søde og finurlige feriekort

Er der noget meget bedre end at få et kort i posten? Det holder aldrig op med at arbejde for at sætte et smil på mit ansigt. Tiden muliggør ikke altid en håndskrevet note, men når det sker, prøver jeg at drage fordel. I denne dag såvel som alder ender det med at være noget af en mistet tradition, hvilket gør den yderligere speciel, når du får en.

Der er specifikke begivenheder, hvor et e-kort er acceptabelt-jul er ikke en af ​​dem. Vær venlig, jeg beder om dig, sender et ægte kort i posten til jul! For at gøre tingene lettere har jeg valgt et par af mine foretrukne linjer, som alle har dejlige feriekollektioner. Endnu bedre er de alle lavet i Canada. Nu er alt dit krav nogle ret feriepladser, såvel som du er god til at gå – ingen undskyldninger.

Kate & Birdie Paper Business er en fantastisk canadisk linje baseret på Winnipeg. Deres håndtegnede hilsener fungerer festlige, atmosfæriske scener som denne dejlige snedækkede bro.

Vintersæsonen Evergreen Style er ligeledes ekstremt helt – såvel som ekstremt canadisk.

Hvor elskelig er denne bit fyr? Dette egern, der bærer store budskaber, kommer fra Ontario-baserede Loo McNulty Style Studio. Designer Loo McNulty har arbejdet som illustratør i årevis, men netop for nylig har brugt sine talenter til at introducere en række lykønskningskort.

Jeg kan også godt lide dette gyldne laboratorium, der spiller hentet med en stjerne.

Du forstår, at du er en Scrooge, når … dette gule fuglepapir lykønskningskort er ideelt til den grumpede onkel eller bedstefar i dit liv – vi alle har et. PSST … Denne linje er en enorm canadisk succeshistorie, startet af designer Charmaine Carlson i North Vancouver, B.C. såvel som nu tilbudt over hele verden.

Denne sukker cookie såvel som donutdesign, ligeledes fra gult fuglepapirhilsener, er farverig såvel som sjov.

Cartolina Cards har eksisteret i et stykke tid nu, men deres vintage stilarter gør dem stadig til en af ​​mine favoritter. Linjens grundlægger, Fiona Richards fra Nelson, B.C., er påvirket af gamle verdensskatte såvel som vintage stil. Du kan huske hende fra vores billedgalleri.

Okay, jeg løj. De er ikke alle canadiske, men dette ornamentkort fra Rifle Paper Co. var så vidunderligt, at jeg var nødt til at inkludere det.

Fotokreditter: 1-2. Loo McNulty Designs3-4. Kate & Birdie Paper Company4-6. Gulfuglpapirhilsener7. Cartolina8. Rifle Paper Co.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post