Ferieklar siddepladser

Når du pynter til ferien eller holder Thanksgiving-middagen, er det simpelt at se sig omkring såvel som at føle sig lidt træt af din spisepladsindretning. Sikker på, sæsonbestemte bordindstillinger kan gå en lang metode til at genoplive rummet, men det er møblerne, der giver grundlaget for dit look, samt hvilket meget bedre sted at begynde end med dine stole? Uanset om du leder efter en fem minutters reparation eller en større revision, har vi dig dækket med tre enkle metoder til at ændre siddepladserne ved dit feriebord.

1. Vælg unikke slutstole. Bordets hoveder er normalt forbeholdt folk af ære, hvad enten det betyder bedsteforældre, specielle gæster eller kokken. For den hurtigste pick-me-up, prøv at bytte dine to slutsæder med stole fra andre rum i hjemmet-jo større, jo bedre! De vil tilføje karakter til din spiseplads samt få dine gæster til at føle sig yderligere specielle.

2. Tilføj hardware for lidt glans. Metalliske detaljer ser trendy året rundt, men det er vanskeligt at afvise, at en smule skimmer også tilføjer glædelig appel. Hvis du ejer polstrede stole, skal du tilføje metalstifter langs kanterne eller til bagside såvel som puder med intervaller for et klassisk, vatteret look. En enkelt weekend er alt dit krav til dette fremragende trick.

3. Bid kuglen såvel som reupholster. Det er lidt mere arbejdskrævende, uanset hvor frisk polstring helt kan ændre fornemmelsen af ​​din spisestue. Gå stærkt såvel som udvalgte materialer i kontrastfarver til fronten såvel som bagsiden af ​​hver stol; Konceptet kan virke skræmmende, men stole med en farverig front såvel som neutral ryg ser overraskende subtil ud, især når de er i brug, da siddende gæster skjuler et par af farven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post