LightWave afslører nyt Smart Small Relay

Lightwaverf har introduceret det nye L82 Small Relay, der lover at bringe endnu meget mere fleksibilitet, kontrol og yderligere smarte funktioner til deres rækkevidde.

Det nye stafet er LightWaves mange alsidige enhed endnu, og er en installationsprograms bedste PAL på grund af fleksibiliteten i, hvor den kan placeres, og den brede vifte af anvendelser både i og ud af hjemmet. Dette inkluderer vandfunktioner, garageporte og belysningskredsløb, der betjenes trådløst fra en lysbølge smart dimmer.

Det lille modul passer i en konventionel 35 mm bagboks og trin kun 54 mm x 68 mm x 27 mm. Det kan føjes til ethvert elektrisk kredsløb op til 500W, der leverer både tænd/sluk og åben/stop/tæt funktioner.

Det gør det i stand til at kontrollere alt fra toilettelys, vandpumper og komfurer til porte og en fantastisk applikation til dette er signalet om at drive motoriserede persienner op og ned. Det betjener ‘volt-fri’, der giver dig til/fra kontrollen over enheden på dette kredsløb uden faktisk at kontrollere strømmen til enheden.

Lightwave siger også, at dette bare er det første produkt i en kommende række af smarte relæer, som alle forbinder trådløst til deres link plus hub og er kompatible med Apple HomeKit, Amazon Alexa og Google Home.

Fås fra Amazon

Lightwaverf.com: Lightwaverf rækkevidde på Amazon.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post