Bedste pletter til Windows

For at skabe en åben, luftig følelse i dit hjem, er det vigtigt at planlægge placeringen af ​​vinduer og gårdhave, så de tillader naturligt lys at trænge ind i rummet, mens de bruger den bedst mulige udsigt .

Gå stort eller gå hjem

En breddedøre i et fantastisk rum kan åbnes for at skabe et udendørs opholdsrum. Gør din stue til et elegant og indbydende indendørs dæk ved at lade terrassedøre åbne og invitere den friske luft i. Casement eller markise vinduer tilbyder store glasruder, bedst til at fange appellen til udendørs og bade dit hjem i naturligt lys. Du kan finde Casement og Sash Windows på Classic Sash Windows & Carpentry Limited.

Transport

Skær endnu meget mere lys ud ved at installere transomer over døre og/eller vinduer. En akterspejl – eller et lille vindue over et dør eller et andet vindue – giver meget mere naturligt lys ind, mens du fremstiller døren eller vinduet, det pryder, forekommer højere og meget mere ekspansivt.

Verandaer i hele sæsonen

Tilføj et screenet dæk til dit hjem eller omslut et eksisterende dæk for ekstra boligareal med en udendørs fornemmelse, bedst til brug året rundt. Skærme kan erstattes af vejrtæt glas i de kolde vejrmåneder og gør udsigten udendørs let tilgængelige gennem alle sæsoner. Foldning, glidende eller svingende glasdøre kan installeres for at gøre dit dæk til et all-weather-rum, bedst til underholdning.

Gårdhave døre

Selv hvis du ikke har et dæk, tilføjer store gårdhaven en ny dimension til ethvert rum. En fængslende morgenmad eller opholdsområde kan oprettes ved at tilføje gårdhave døre til en reel følelse af luksus. Overvej at omdanne din spisestue til en lokkende alfresco -indstilling ved blot at tilføje gårdhave -døre, du kan holde åben i løbet af sommeraften. Frisk luft undlader aldrig at arbejde op en appetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post