Inde i Suzanne Dimmas tur til Devi Garh Hotel i Indien

Suzanne DiMma deler motivation fra sin seneste tur til Indien.
Hvis du overholder mig på Instagram eller tjekkede min redaktørens brev i vores januarudgave, så du bestemt billederne fra min rejse til Indien dette sidste efterår. Min tid der var en drøm om juveltoner såvel som eksotiske tekstiler; Farverne på gamle paladser, hektiske smagsmarkeder såvel som smukke saris var berusende, såvel som efterlod mig for nylig påvirket for 2016. Efter omkostningstid i byer som Delhi, Jaipur såvel som Jodphur, Ariz såvel som jeg gik hen til landet , hvor vi opholdt sig i landsbyen Delwara uden for Udaipur. Vores indkvartering der var betagende – et bragt palads forstået som Devi Garh. Den indvendige stil var fremtrædende, såvel som tilbød et nyt synspunkt på nøjagtigt, hvordan jeg planlægger at nærme mig mit eget hus i år. Jeg troede, at jeg ville dele en rundvisning på grundene, så du kan også få lidt frisk inspiration.

Paladset fra det 18. århundrede er blevet kærligt bragt tilbage med en påskønnelse af bygningens rige historie såvel som tidens gang. Autentiske, men alligevel moderne, rustikke såvel som åndelige er de ord, der kommer til at tænke på. At bevæge sig med paladset var som en vandrende meditation. Ariz så godt som jeg kunne lide at være der så meget, at vi forlængede vores ophold.

Fotograf: Suzanne Dimma

Ved at komme ind på grundene blev vi mødt af rige beplantninger, en række omhyggeligt kaskaderende stentrin såvel som veje indrammet af smalle vandtruger såvel som udsøgte tørre stenvægge.

Fotograf: Suzanne Dimma

Det centrale fokus på hotellet er den bemærkelsesværdige stenpulje, der så ud til at tage en stilkue fra Indiens berømte trinbrønde.

Fotograf: Suzanne Dimma

Med Aravalli -bakkerne som baggrund var poolens omgivelser betagende. Hver aften var solnedgangen bag poolen stjernen i showet.

Fotograf: Suzanne Dimma

Her er Bar Lounge med udsigt over poolen såvel som den omkringliggende landsby, hvor vi så solnedgangen hver aften. Det var fyldt med dagseng fulde af puder. Det var ligeledes det mest livlige rum på hotellet.

Fotograf: Med tilladelse fra Memorableindianweddings.com

Fortet er på en bakketop, så som du kan forestille dig, var der meget klatring! Når du bevæger dig højere i bygningen, bliver udsigterne mere såvel som mere spektakulære, såsom denne til hotellets grund såvel som landsbyen ud over. Tilsyneladende, da paladset stadig var beboet af royalty, tilbragte dronningen det meste af sin tid på at se på et nøjagtigt samme syn på landsbyen.

Hotellets komplekse plan var baseret på lodretheden på stedet, med trick trapper, der nåede hvert hjørne såvel som klynger af gårdspladser med rum, der løber ud af dem. Hver gårdhave udviste altid en stor marmorskål fuld af blomster, magnolier eller øgede kronblade for at hilse gæster.

Fotograf: Suzanne Dimma

At udforske paladset handlede om opdagelse på hver tur. Vi havde det så sjovt at navigere i labyrinten af ​​trapper såvel som passager. I de offentlige områder blev udendørs rum indrammet af en række dekorative stenbuer malet hvidt. Det smukke design såvel som følelse af flow betød, at der var ekstremt lidt krav til overflødig indretning.

At bevæge sig med hotellet om natten med den bløde belysning, at nedlægge sol, stigende varm såvel som blød musik, der spiller i landsbyen føltes som en drøm.

PhoTober: Suzanne DiMma

Dette er det typiske loungeområde, der blev brugt til at være balsalen, da Raj beboede paladset. Det er klart, at kongen sad i den ene ende såvel som dronningen på den anden, mens folk dansede nedenfor. Da vi var på besøg i Diwali, var dette rum passende fuld af fortryllende musik, der steg op fra landsbyen nedenfor.

Fotograf: Suzanne Dimma

Suiterne var overvejende hvide med en pop af farve såvel som var klædt i regional marmor såvel som Terrazzo for at holde tingene fantastiske såvel som behagelige. Det var både moderne såvel som chic. Jeg var især imponeret over all-marble platformstil for senge såvel som sofaer. De lave marmortrin, der kørte periferien af ​​rummet, var perfekte til at holde ejendele inden for rækkevidde.

Fotograf: Med tilladelse fra Booking.com

Jeg brugte timer på at læse såvel som at meditere i vores vinduesæde med sine safranpuder samt blid udsigt til bakkerne.

Fotograf: Suzanne Dimma

Badeværelset var ligeledes indpakket i regional hvid marmor. Jeg kunne godt lide den symmetriske opstilling med det store centrale karbad indrammet ved at matche hans såvel som hendes forfængelighed. Den enorme spalte trædør frembragte en bemærkelsesværdig indgang.

Fotograf: Suzanne Dimma

Vi udforskede såvel hotellet, som de blev vist præsidentpakken, hvor højdepunktet var denne personlige pool, ligeledes helt klædt i sten med udsigt til bakkerne ud over.

Fotograf: Suzanne Dimma

Dette er en aborre øverst i paladset, der oprindeligt var dronningens kvartaler. Som de fleste af de paladser, vi besøgte, blev spejle sat ind i væggene for en festlig følelse af gnist. Efter anmodning ville hotellet kjole dette område til en personlig spiseoplevelse fuld af reflekterende stearinlys. Det var ud over magisk.

Fotograf: Suzanne Dimma (til højre)

Hoteldesigneren, Rajiv Saini, omfattede mange af de artefakter, der blev opdaget fra udgravninger såvel som på hotellernes restaureringer. Dette er den vogn, som dronningen blev bragt ind på under landsbybesøg. I dette rum er væggene dækket af originale malerier fra det 18. århundrede og efterladt, som de blev fundet.

Fotograf: Med tilladelse fra Booking.com

Vi spiste morgenmad på denne dejlige udvendige terrasse. Og middagen blev ofte afholdt på denne øverste gårdhave. Tabellen var kunst i sig selv. Hver detalje blev tænkt på for en total oplevelse.

Fotograf: Suzanne Dimma (til højre); Med tilladelse fra Booking.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post