Denne ene ting vil hurtigt slappe af i dit soveværelse

Der er intet som at synke ned i linned strøelse i slutningen af ​​en lang dag. Det sparkede tilbage, men sofistikerede stof er blødt, elegant og ser fantastisk ud, selv når det er krøllet. Det betyder ikke noget, om din dekorationsstil er moderne eller standard – disse 8 soveværelser bekræfter, at linned er charmerende i enhver søvnreservat.

Elegant og tidløs har denne europæiske inspirerede vigtigste soveværelse neutral sengelinned, der ser sprøde ud mod det grå-på-grå hovedgærde og væg.

Fotograf: Maxime Desbiens

Kilde: Hus & hjem juni 2017

Designer: Mélanie Cherrier

I denne humørige, rustikke tilbagetog er olivenbed sengetøjet og gråtæppet desuden jordet af et sort piedestal -sidebord og blækagtige puder. Et sandfarvet kast afslutter det naturinspirerede tema.

Fotograf: Tessa Neustadt

Kilde: Emily Henderson

De sammenkrøllede linned strøelse og fløjlspuder i denne fredfyldte, franskinspirerede soveværelse afhentes på ferskensfarverne i de indrammede botanik, der hang over hovedgærdet.

Fotograf: André Rider

Kilde: Hus & hjem marts 2014

Designer: Scott Yetman

Skuespiller Kristin Lehmans seng er klædt i temmelig grøn israelsk sengetøj lavet af duge fra sit eget bryllup.

Fotograf: Janis Nicolay

Kilde: Hus & hjem april 2014

Designer: Nancy Riesco

Senior designredaktør Stacey Smithers Foretrækte linnedark med et specielt DIY -projekt. Efter at have tegnet en oversigt omkring hendes hvide sengetøj med en Sharpie -pen og derefter sprøjt den med at gnide alkohol, hang Stacey arkene for at tørre og derefter tumle tørret. Resultatet? Slående sengetøj med et håndfarvet look i en blød lilla farvetone.

Fotograf: Tracy Shumate

Kilde: Hus & hjem juli 2012

Designer: Stacey Smithers

I gæstesoveværelset på denne Gambier -ø introducerer British Columbia, Cottage, White Linen Snedding en sparket holdning til besøgende, der kommer for at blive.

Fotograf: Janis Nicolay

Kilde: Hus & hjem august 2016

Designer: Erin Chow

Dette vigtigste soveværelse er designet af Sarah Sherman Samuel og er forankret af livlige grønne sengetøj og et oliven-tonet hovedgærde. Afbalancering af de mættede farver er sprøde hvide vægge, træ accenter og sensationelle vævede jutevægskunst, som Sarah skabte sig selv.

Fotograf: Sarah Sherman Samuel

Kilde: Sarah Sherman Samuel

Designer: Sarah Sherman Samuel

Grundlaget for dette vigtigste soveværelse handler om et neutralt baggrund: lysegrå vægge, fluffy hvide sengetøj og lyse kunst. Sjove pops af blå og lyserød i accentpuderne samt det smukke tuftede hovedgærde med neglehoveddetaljer giver denne søvnreservat belastning af personlighed.

Fotograf: Becky Kimball

Kilde: House of Jade Interiors

Designer: House of Jade Interiors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post