Sådan styler du din hjemmebjælke

Baren er ofte knudepunktet for en fest, så det er vigtigt, at det ser ud. Uanset om du forvandler din konsol til en drinksstation eller blander martini fra en messingvogn, her er 8 ideer til en trendy hjemmebar.

Toppet med en dynamisk bordlampe og frisk blomsterarrangement inviterer en klassisk messing drinks -vogn gæsterne til at beundre dette rums slående kunstværk.

Fotograf: Janis Nicolay

Kilde: House & Home Best Decorating Special Issue, 2012

Designer: Nancy Riesco

Dette barskab fra Susur Lees Toronto -restaurant, Lee, ser lige så smuk ud, som det gør lukket. For at opnå et lignende look skal du jage en antik chinoiserie-stil bureau og lagerføre det med et udvalg af forskellige og farverige ånder.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus & hjem november 2011

Designer: Brenda Bent

Kokken Rodney Bowers ‘smukke drinksskab er toppet med skåle med sæsonbestemte nødder og udstyret med funktionelle, super-dybe skuffer. ”Vinglas passer perfekt ind her og går ikke i stykker,” forklarer han.

Fotograf: John Cullen

Kilde: Hus & hjem november 2010

Designer: Melissa Davis

At omdanne en konsol til en drinkstation er en fantastisk mulighed for små rum. Her holder en smuk bakke en cocktail shaker, carafe og seltzer flaske ét sted, hvilket giver masser af plads til opsætning af glasvarer.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Bedste udsmykning af specialudgave, 2012

Designer: Joel Bray

En antik demi-lune-tabel er et ideelt sted at vise krystalkuanter fyldt med dine foretrukne ældre spiritus. Dette victorianske rum, der er sat mod en slående rød væg, der er samlet med vintage bakker, tænker på en cocktailfest fra det 19. århundrede.

Fotograf: Virginia Macdonald

Kilde: Hus & hjem oktober 2007

Designer: Lee Caswell og Blaise Gaetz

Hvis du bor i et klima, der tillader udendørs underholdende (heldig dig!), Hvorfor ikke tage din signal fra Colette van den Thillart, der organiserede lyserød spiritus og frisk grønt på et luftigt glas spisebord.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus & hjem juli 2015

Designer: Colette van den Thillart

En antik Biedermeier Dresser genimages som en bar i Toronto -designeren Tommy Smythe’s stue. Placering af accenter og kunst rundt om bakken hjælper displayet blandes med resten af ​​rummet.

Fotograf: Michael Graydon

Kilde: Hus & hjem december 2009

Designer: Tommy Smythe

Lagret med alt hvad du har brug for til en tilfredsstillende natkap, er en runde, to-lags barvogn en ideel tilføjelse til et bibliotek, studie eller hul. ”Det eneste, der mangler her, er cigarer,” spøger designer Natalie Hodgins.

Klik her for meget mere festlige hjemmebjælkeideer!

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus & hjem oktober 2013

Designer: Sarah Richardson og Natalie Hodgins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post