DIY: Tapestry Headboard

Twin Fabric Panels i et farverigt botanisk mønster føles som tapisserier, når de placeres i spidsen for sengen. De giver det bløde udseende af et polstret hovedgærde uden ståhej og er en fantastisk måde at prøve mønster på uden at forpligte sig til tapet.

Hvad du har brug for: en gardinstang, stof og dyvler.

Trin 1: Vælg dit stof og gardinstang. Til stoffet brugte vi 2 yards i et ekstra bredt udsagnsudskrivning. For gardinstangen vil du have noget væsentligt og tungt.

Trin 2: Skær stoffet i halvdelen lodret, så du har to stykker, der er 2 meter høje og ca. 28 ″ brede. Dette vil være de to stofpaneler. Sy en 1 ″ fald på de to lange sider af hvert stykke.

Trin 3: Sy to stanglommer på hvert stykke stof: en i den øverste kant til gardinstangen og en i den nederste kant for en slank træ -dyvel.

Trin 4: Mål højden på dine færdige stofpaneler, træk 2 eller 3 tommer, og hæng gardinstangen den afstand over toppen af ​​din madras.

Trin 5: Tråd panelerne på gardinstangen, og efterlod et mellemrum mellem dem, så de ydre kanter af stoffet hænger med rysten med kanterne på madrassen. Indsæt en træ -dyvel i hver panels bundlomme for at holde den hængende stram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post