Mix-and-Match-sengetøj

Jeg elsker at sammensætte en seng, fordi sengetøj helt kan transformere udseendet på et soveværelse. Jeg finder mig typisk, at jeg henter sengetøj på ferie, da det er let at bære (især pudefushams og sager!). Personligt er jeg fan af at blande forskellige mønstre, farver og teksturer sammen – vær ikke bange for at blande stilarter på en seng!

Denne seng er mere koordineret, men jeg elsker blandingen af ​​mønstre.

Jeg synes, dette er en fantastisk kombination af blanding-og-match-sengetøj. En simpel brun og hvid sengetøj, pudebetræk, euro -shams og et stort grafisk print dyneafdækning.

Til denne fotosession brugte jeg et dvellstudio -dyneafdækning og shams, chunky strikede euro -shams fra Pottery Barn og en simpel blå og hvid rektangulær lændepude.

Dette er værelset i mit eget hjem, og jeg gik efter en blanding af forskellige strøelse af strøelse: dæmpede orange euro-shams fra området hjem, lyse blågrønne pudebetræk trimmet i hvide, enkle hvide ark og et vintage uldtæppe. Jeg elsker at bruge euro -shams, især foran sovepuderne, de tilføjer altid en dejlig mængde højde til sengen.

For mere smukke sengetøj, se vores 16 smukke soveværelsesgalleri.

Fotokreditter: 1. House & Home Oktober 2007 Udgave2. House & Home May 2008 -udgave, fotografering af Angus Fergusson3. House & Home July 2011 nummer 4. House & Home Makeovers 2009 Specialudgave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post