Cinemar frigiver New Guigraphix Library

Mere fantastiske design til dine berøringsskærme fra Cinemar.

”Med introduktionen af ​​Guigraphix Library 0014 – fortsætter Cinemar sin langvarige tradition for at producere de bedst seende styringsgrænseflader.

Over 90 grafik er inkluderet i dette bibliotek. Mange af dem drager fuld fordel af Mainlobbys evne til at farve grafik. Så du kan matche grafikken til din baggrund.

Dette bibliotek er det perfekte kompliment for Russound, Homeseer, HAL og ELK-M1-brugere. Når du kigger gennem biblioteket, finder du en række knapper, glider, meter, elementer, grænser og endda en animeret radarskærm for at simulere en bevægelsesdetektor. Sørg for også at inspicere den animerede loftsventilator!

Du har alt hvad du har brug for for at oprette belysning, termostat, sikkerhed, levere administrationsscener og meget mere … Bibliotek 0014 er et must for hver Mainlobby -bruger. Og på mindre end en dollar (USA) pr. Grafik er det en stjæle.

Som en bonus inkluderer biblioteket 0014 også:

Over 90 grafik

8 nye baggrundskind

Over 40 forudindstillede og sammenkoblede scener

Mere info: www.cinemarsolutions.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post